window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-93545MRDLN');

Beeldend atelier voor jongeren

Laden Evenementen

Soms stoot je op grenzen in je omgeving of bij jezelf. Gevoelens die je niet onder woorden kan brengen, frustraties die je moeilijk kan uiten. Soms worstel je met jezelf en weet je niet waarom en soms heb je gewoon zin om je creatief te uiten.
Tijdens het beeldend atelier gaan we op zoek naar jou struggles, jou beeldende taal.
Via tekenen, schilderen, boetseren of beeldhouwen in steen ga je jou proces een zichtbare vorm geven en de eigen emoties en ervaringen tastbaar maken.
Op deze manier ondersteunen we de ontwikkeling van de eigen creatieve vermogens, het maken van individuele keuzes en het zoeken naar jezelf.
Je maakt deel uit van een groep, waar je geïnspireerd kan worden door leeftijdgenoten die een gelijkaardig pad afleggen. Het delen van ervaringen kan verrijkend zijn voor je eigen proces maar de nadruk ligt op de individuele begeleiding. Ieder werkt op zijn eigen tempo aan zijn persoonlijke opdrachten en creaties met het materiaal naar keuze.

Wanneer: 2 wekelijks op zaterdag van 11-13u.
Prijs: 40,-€ pp (inclusief materiaal)
Doelgroep: jongeren 13-20 jaar
Aantal deelnemers: maximum 8
Begeleiding: Martine Thyssen
E-mail:
Locatie: Studio , StudioDNA, Zandstraat 2 te 2980 Zoersel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
ticket deelname beeldend atelier
zaterdag 29 april van 11:00 tot 13:00
40,00
Ga naar de bovenkant