window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-93545MRDLN');

Bucket List: ligconcert 27 oktober 2023 van 19:30 tot 21:00

Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Bucket List: ligconcert 27 oktober 2023 van 19:30 tot 21:00
10,00

Wie zijn wij:

Tinneke (zang) en Heidi (gitaar) hebben elkaar 8 jaar geleden ontmoet op een optreden, georganiseerd door de zangleraar (een vriend van Heidi) van Tinneke. Zo heeft Heidi haar ‘ontdekt’.

Er was onmiddellijk een klik tussen ons, zowel op muzikaal als op vriendschappelijk vlak. Het duurde dan ook niet lang voor wij besloten om Bucket List op te richten.

We begonnen eigen nummers te schrijven en zochten goede covers om onze eigen twist aan te geven. Onze stijl? Country, folk, singer-songwriter en alles wat we mooi vinden.

Wat brengen we:

Wij brengen deze avond een ligconcert met rustgevende eigen nummers en covers. Vanavond ligt ons publiek op een matje met deken en kussen. Wij zorgen voor een totale ontspanning door de eenvoud van een gitaar en stem. Plaatsen zijn beperkt (+/- 30 personen) dus gelieve op voorhand in te schrijven.

Er zijn 10 yogamatjes aanwezig. Laat bij de inschrijving even weten of je zelf iets meebrengt om op te liggen of niet. Kussen en deken kan je best zelf meebrengen om volledig ontspannen te liggen.

Ga naar de bovenkant