window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-93545MRDLN');

Ik pas niet binnen de lijntjes | creatief atelier voor jongeren

Laden Evenementen

Heb jij ook weleens, of vaker dan gewenst, het gevoel dat je ruimte nodig hebt voor jezelf? En je jezelf niet altijd binnen de maatschappij voelt passen? Ben je daarnaast ook graag creatief bezig en wil je daar ruimte voor krijgen? Dan zijn deze sessies iets voor jou. Je krijgt de ruimte om binnen een groep leeftijdsgenoten op zoek te gaan naar dat waar jij op dat moment zin in hebt. Na een eerste individuele sessie waarin jij en ik op elkaar afstemmen, kan je aansluiten bij het atelier. Elk atelier beginnen en eindigen we in groep om naar verbinding toe te werken en even stil te staan bij onszelf. Er is ruimte om tijdens het atelier onderwerpen waar je mee zit bespreekbaar te maken. Een veilig klimaat en een respectvolle houding naar elkaar toe zijn de basis om op verder te werken. Van de andere deelnemers wordt ook verwacht hieraan bij te dragen.

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Wanneer: elke dinsdagavond van 18u30 tot 20u30 – met uitzondering van de schoolvakanties
Prijs:€30 per sessie | materiaal en een drankje inbegrepen
Doelgroep: voor jongeren van 15 tot 18 jaar. Val je net buiten de leeftijdsgrens en heb je toch interesse om aan te sluiten? Neem dan contact op en dan kijken we wat mogelijk is.
Aantal deelnemers: min. 2 | max. 6 per atelier
Begeleiding: Evi Slangen
E-mail: evi@studiodna.be
Locatie: Studio 3, StudioDNA, Zandstraat 2 te 2980 Zoersel

Ga naar de bovenkant