window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-93545MRDLN');

Kintsugi en wijn | 14 november 2023 van 19:00 tot 22:00

Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

In deze kintsugiworkshop met wijndegustatie nemen Veerle van ReaX en Caroline van Vintations jou mee in de werelden van artistieke kintsugi en ambachtelijke wijn.

Kintsugi is origineel een Japanse kunst waarbij gebroken stukken keramiek opnieuw aan elkaar worden gelijmd met een bijzondere goudlijm.
De Italiaanse kwaliteitswijnen van Vintations vertellen het verbindende levensverhaal van kleinschalige, ambachtelijke wijnbouwers.
De kintsugiworkshop met wijndegustatie vindt plaats bij StudioDNA: een veilige en warme plek voor mensen en mét mensen, en waar ondersteunen en verbinden centraal staan.

Kortom: deze workshop is het uitgelezen moment om te reflecteren, te ontspannen en te verbinden.
Alle materialen zijn inbegrepen. Geen voorkennis nodig.

Je mag een eigen voorwerp in keramiek of marmer meebrengen, maar dat hoeft niet. We hebben voldoende materiaal om uit te kiezen.

Waar: StudioDNA, Zandstraat 2, 2980 Zoersel
Wanneer: dinsdag 14/11/2023 van 19u00 tot 22u00

Wanneer: dinsdag 14 november 2023 van 19:00 tot 22:00
Prijs: 79 euro per persoon
Doelgroep: iedereen met interesse in Kintsugi en wijn
Begeleiding: Veerle van ReaX en Caroline van Vintations
E-mail: info@studiodna.be
Locatie: Studio1 , StudioDNA, Zandstraat 2 te 2980 Zoersel

Ga naar de bovenkant