window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-93545MRDLN');

“Hoe je het ook wil uitdrukken, zo zullen wij naar je luisteren”

Kortverhalen schrijven | dinsdag 9, 16, 23 en 30 november 2021

Home » Evenementen » Kortverhalen schrijven | dinsdag 9, 16, 23 en 30 november 2021
Laden Evenementen

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Een kortverhaal inspireert of ontroert lezers op korte tijd. Wil jij kortverhalen schrijven en vraag je je af hoe je daaraan begint? Of schrijf je al, maar loop je vast? Volg dan de workshop Kortverhalen schrijven.

Tijdens de groepssessies Kortverhalen schrijven krijg je op verschillende manieren inspiratie. Dat gebeurt op een veilige manier en in een aangename omgeving. Daarnaast ontdek je de technische kenmerken van een kortverhaal, zoals vertelperspectief en structuur. Jij bepaalt of je over iets wil schrijven.

Schrijven kan leiden tot emoties. Als dat voor jou oké is, dan ondersteun ik je als coach om die emoties een plaats te geven in de tekst. Coachen betekent onder andere dat ik naar je luister en oplossingen uit jou laat komen zonder daar een oordeel over te hebben.

Je hebt geen schrijfervaring nodig om deze workshops te volgen. Ik ondersteun je namelijk op schrijftechnisch vlak. Heb je toch al schrijfervaring? Dan ontdek je vast en zeker tips en tricks om jouw tekst nog beter te maken. We schrijven, lezen voor en geven constructieve feedback op elkaars teksten.

Wil je graag beginnen met schrijven, of wil je je schrijfkennis vergroten? Volg dan de groepssessies Kortverhalen schrijven.

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Wat: Kortverhalen schrijven
Voor wie: vanaf 18 jaar
Schrijfcoach: Joris Peeters (joris@studiodna.be)
Wanneer: dinsdag 9, 16, 23 en 30 november 2021, van 19 tot 22 uur. Welkom vanaf 18.45 uur. Start om 19 uur. Het gaat om een reeks workshops van vier dagen.
Schrijf je vooraf in: via de link onderaan de pagina.
Prijs: 160 euro per persoon voor de reeks van vier workshops.
Schrijf ten laatste een week voor de start van de eerste workshop het bedrag over naar BE87 1030 7446 9594.
Vermeld je naam en de naam van de workshop. Je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. Annuleren voor de volledige reeks kan tot 24 uur voor de start van de eerste workshop.
Aantal deelnemers: maximaal 10
Type: groepscursus
Waar: StudioDNA, Zandstraat 2, 2980 Zoersel
Meer praktische info: krijg je nadat je bent ingeschreven

Ga naar de bovenkant