window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-93545MRDLN');

Drama – ontdekkingstocht

Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Drama – ontdekkingstocht

In deze cursus leer je via verschillende aspecten van drama en expressie jezelf, jouw manier van communiceren en jouw mogelijkheden beter kennen. Je komt terecht in een veilige omgeving, waar niets geforceerd wordt, waar niets verkeerd is en waarin jij echt leert aanvoelen waar jouw grenzen liggen en wat jij allemaal in je hebt om je uit te drukken. Er is geen toonmoment met een publiek van buitenstaanders, waardoor er geen prestatiedruk op jou komt te liggen. Het gaat om jouw proces, jouw vorderingen en jouw inzichten. Het is dus een échte ontdekkingstocht.

Elke les zal draaien rond een bepaald aspect van drama en expressie, zoals bijvoorbeeld tekst, ruimte, lichaamstaal, stem, gevoelens, stilte, enz. Plezierbeleving en welbevinden staan op de eerste plaats.

De cursus staat open voor iedereen die met drama en expressie wil experimenteren en zichzelf en zijn/haar/hun mogelijkheden beter wil leren kennen.

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Wanneer: op dinsdagvoormiddag van 10:00 – 12:00|  8, 15, 22, 29 maart, 19, 26 april,  3, 10, 17 en 24 mei.
Prijs: 40 euro per sessie
Doelgroep: Voor iedereen vanaf 18 jaar.
Aantal deelnemers: Maximum 12 deelnemers.
Begeleiding: Bieke De Loore
E-mail: bieke@studiodna.be
Locatie: Studio , StudioDNA, Zandstraat 2 te 2980 Zoersel

Betalen kan via overschrijving naar :
THEATrAAL
Korenveldstraat 9
2340 Beerse
BE44 0689 4432 5945
Met vermelding van je naam, de cursus en het lesmoment.

Ga naar de bovenkant