window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-93545MRDLN');

Rots en Water zomerkamp 7, 8, 9 en 10 augustus van 9:00 tot 16:00

Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Rots en Water is een erkende weerbaarheidstraining voor kinderen en jongeren. We werken rond 2 belangrijke begrippen: de Rotshouding en de Waterhouding. De Rotshouding staat voor een standvastige en onveranderlijke houding, terwijl de Waterhouding voor flexibiliteit en contact met anderen staat. Als we een balans kunnen vinden tussen rekening houden met de ander (water) en opkomen voor onszelf (rots) geeft dat zelfvertrouwen en rust.

In ons zomerkamp ‘Rots & Water’ leren kinderen bewust worden van wie ze zijn en van hun manier waarmee ze met anderen omgaan. We vertrekken vanuit de eigenheid van elk kind en gaan op een speelse en creatieve manier aan de slag om de kinderen te laten groeien in zelfbewustzijn, zelfrespect en zelfvertrouwen. Dit alles in kleine groep om een geborgen sfeer te kunnen creëren en meer emotionele veiligheid te kunnen bieden. Het kamp wordt begeleid door een erkende trainer.

Wanneer: 7, 8, 9 en 10 augustus 2023 van 9:00 (inloop 8:30) tot 16:00 (opvang tot 16:30)
Prijs: 220 euro
Doelgroep: 8-12 jarige
Aantal deelnemers: maximum 12 deelnemers
Begeleiding: Evi Mervis
E-mail:  evi@studiodna.be
Locatie: Studio , StudioDNA, Zandstraat 2 te 2980 Zoersel

Ga naar de bovenkant