window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-93545MRDLN');

Social Presencing Theater – oefenavond op 14 september van 19:00 tot 22:30

Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

“Social Presencing Theater (SPT) is een sociale technologie die is ontwikkeld om systeemverandering mogelijk te maken en te vergemakkelijken. Het is ontwikkeld door een samenwerking van MIT Professor Otto Scharmer, en Arawana Hayashi, als onderdeel van het Presencing Institute.

SPT is een tak van het Presencing Institute (PI). Het is een opkomende kunstvorm die het creatieve potentieel van Theory U en presencing verkent. Het woord theater komt van het Griekse thea, wat “”de handeling van het zien”” betekent. Het woord theater kan worden gedefinieerd als een “”plaats waar belangrijke gebeurtenissen of handelingen plaatsvinden””. SPT komt voort uit de gemeenschap om die gemeenschap in staat te stellen zichzelf collectief te zien en haar opkomende toekomst uit te voeren. Hoe transformeren we onze sociale systemen om welzijn voor iedereen te genereren? Of het nu gaat om een organisatie, een gemeenschap, een netwerk of een team, Social Presencing Theater (SPT) stelt veranderaars in staat bruikbare inzichten te verwerven in hun huidige situatie, potentiële mogelijkheden voor verandering te zien en collectief in deze mogelijkheden te stappen. Toegepast als een systeemtransformatieproces helpt SPT het collectieve bewustzijn te verschuiven en de belangrijkste belanghebbenden te mobiliseren in de richting van een duurzame toekomst.

Wanneer: donderdag 14 september van 19:00 tot 22:30
Prijs: 20 euro
Doelgroep: Voor iedereen die interesse heeft in verandering en embodiment. Oefen op deze avonden hoe je dieper verbinding kan maken tussen je hoofd en je lichaam, en van daaruit met je omgeving.
Aantal deelnemers: maximum 16
Begeleiding: Heinrike Bergmans
E-mail: heinrike(@)sarafijn.be
Locatie: Studio , StudioDNA, Zandstraat 2 te 2980 Zoersel

Ga naar de bovenkant