window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-93545MRDLN');

Trancedans / maandelijks op vrijdagvoormiddag

Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Trancedans / 2-wekelijks op vrijdag

Een trancedansritueel is een vorm van dansmeditatie, waarbij je in verbinding gaat met wat binnen in jou leeft en hieraan expressie geeft via je lichaam. We dansen geblinddoekt. Bij trancedans zijn er geen pasjes om te volgen, enkel vrij bewegen volgens jouw behoeften en ingevingen van het moment. Danservaring is dus niet vereist.
We dansen meestal rond een bepaald thema. Je bent vrij om je eigen intentie mee te nemen in je dans: een aspect van je leven waar jij beweging of helderheid in wil krijgen. Door fysiek in beweging te gaan kunnen immers vaak ook op andere niveaus de dingen opnieuw beginnen stromen.
De muziek leidt ons tijdens het ritueel doorheen de verschillende chakra’s: van de basis naar de kruin, van stevig naar subtiel. We dansen zowel op elektronische als traditionele of tribale muziek, met invloeden uit alle hoeken van de wereld. Op die manier maken we een reis uit ons hoofd naar ons hart, binnen een veilige setting.
Het ritueel wordt telkens ingeleid met een duidelijke praktische omkadering, tijd om vragen te stellen en een korte kennismakingsronde. Ook nadien is er tijd voorzien om terug te landen en – indien je dat wenst – kort je ervaringen te delen met de groep bij een tasje thee.

Wanneer: maandelijks op vrijdag van 10u30 – 12u30: 3/2/’23, 3/3/’23, 31/3/’23, 28/4/’23, 26/5/’23, 23/6/’23
Prijs: proefles 25€, nadien 30€/losse sessie of 125€/reeks van 5 sessies
Doelgroep:volwassenen en jongeren vanaf 17 jaar
Aantal deelnemers:maximum 8 per sessie
Begeleiding:Enid Van Mierlo
E-mail:enid_van_mierlo@yahoo.com
Locatie: Studio , StudioDNA, Zandstraat 2 te 2980 Zoersel

Ga naar de bovenkant