window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-93545MRDLN');

Tweedaagse workshop beeldhouwen in speksteen 5 en 6 augustus van 9:00 tot 17:00

Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Heb je zin om je creatief te uiten met hamer beitel en een zachte steen? Wil je je grenzen verleggen of je techniek aanscherpen?
In juli en/of augustus gaan we twee dagen aan de slag met speksteen, een zachte steensoort die gemakkelijk te bewerken is maar ook uitdagingen biedt.
Ervaring is niet nodig, beginners of gevorderden, ik begeleid iedereen individueel en we kijken samen naar welke ondersteuning jij nodig hebt.
Verkies je om te starten met een eigen ontwerp, laat je je inspireren door een voorbeeld of ga je liever intuïtief met de steen aan de slag?
Met vijlen, hamers en beitels geven we de steen de gewenste vorm, waarna we hem polijsten met schuurpapier om vervolgens af te ronden met het waxproces.
Elke steen is uniek in variaties van kleur en tinten, waardoor elke beeldhouwer met een persoonlijke, unieke creatie de workshop verlaat.
In de pauzes is er koffie/thee en een kleine versnapering voorzien. Als lunsch bieden we een “smos” met kaas of ham aan.

Wanneer: za-zo 5-6 augustus van 9-17u
Prijs: 165 euro per persoon
Doelgroep: jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen
Aantal deelnemers: maximum 10
Begeleiding: Martine Thyssen
E-mail:  martine@studiodna.be
Locatie: Studio , StudioDNA, Zandstraat 2 te 2980 Zoersel

Ga naar de bovenkant