window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-93545MRDLN');

Hoe je het ook wil uitdrukken, zo zullen wij naar je luisteren.

Schrijfatelier

Home » Evenementen » Schrijfatelier » Schrijfatelier
Loading Events

Ik schrijf mij in

Tribe Loading Animation Image

Schrijven helpt je om je te ontspannen. Of je ontdekt antwoorden op jouw levensvragen. Dat kan leiden tot meer rust in je hoofd en in je hart. Schrijven vergroot je zelfkennis en zorgt voor meer verbinding met jezelf of anderen. Op de wereld is maar één iemand zoals jij. Dat maakt jou uniek en waardevol, net zoals jouw verhalen.

Tijdens de vrije schrijf- en inspiratieworkshops vinden we inspiratie in herinneringen, leuke woordspelletjes, schilderijen, krantenartikels enzovoort. Daardoor begin je al snel zelf te schrijven. Dat gebeurt op een veilige manier en in een aangename omgeving. Jij bepaalt of je over iets wil schrijven. Als coach ondersteun ik je daarin.

Schrijf je soms fouten en denk je daarom dat schrijven niks voor jou is? Fouten schrijven is oké. Het gaat om het schrijven en om jouw verhalen. Heb je schrijfervaring? Dan ontdek je vast en zeker nieuwe tips en tricks om inspiratie te vinden en om jouw tekst nog beter te maken.

Wil je graag ontdekken wat je schrijven met jou doet? Of wil je je schrijfervaring onderhouden? Schrijf je dan in voor het Schrijfatelier. Het gaat om een wekelijks aanbod in december en januari. Je kiest zelf welke dag of dagen je komt. Schrijf je wel vooraf in.

Ik schrijf mij in

Tribe Loading Animation Image

Wat: Schrijfatelier: vrije schrijf- en inspiratieworkshops
Voor wie: vanaf 18 jaar
Schrijfcoach: Joris Peeters (joris@studiodna.be)
Wanneer: van 19 tot 21.30 uur. Welkom vanaf 18.45 uur. Schrijf je wel vooraf in.
Schrijf je vooraf in: via de link onderaan of bovenaan de pagina
Prijs: 45 euro per persoon per schrijfsessie. Schrijf ten laatste een week voor de start het bedrag over naar BE87 1030 7446 9594.
Vermeld je naam, de naam van de workshop en op welke dag je komt. Je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. Annuleren kan tot 24 uur voor de start.
Aantal deelnemers: maximaal 8
Type: groepscursus
Meer praktische info: krijg je nadat je bent ingeschreven

Go to Top