window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-93545MRDLN');

Hoe je het ook wil uitdrukken, zo zullen wij naar je luisteren.

  1. Events
  2. Karrie Donovan

Karrie Donovan

Beweging & Welzijn Specialist

Karrie is een levenslange liefhebber van de natuur en beweging. Zij werkt al meer dan 35 jaar in de gezondheids- en welzijnssector.

Ze is gecertificeerd Yoga Fit en Vinyasa flow yogalerares, gecertificeerd personal health coach en holistisch voedingsdeskundige (plantaardig eten).

Ze is opgeleid in therapie voor emotionele regulatie (angst, depressie, burn-out, en stemmingsstoornissen) en in trauma-informed yoga en mindfulness.

Karrie is gepassioneerd over het helpen van mensen om het plezier van bewegen te ervaren en om een gezonde levensstijl te creëren.

Ze geeft Mindful Bewegen lessen bij Studio DNA in Zoersel

In onze sessies verbinden we beweging en ademhaling, wat ik graag een Moving Meditation noem. Deze bewegende meditaties of mindful/bewust bewegen lessen zijn een samensmelting van yoga, stretching, kracht en ademhaling om ons lichaamsbewustzijn, houding, coördinatie en flexibiliteit te verbeteren en tegelijkertijd harmonie en balans te creëren. De positieve energie en de stroom van de ademhaling en beweging zullen je helpen je levendiger en vitaler te voelen en een gevoel van rust en kalmte te vinden. Deze praktijk van zelfzorg is cruciaal om welzijn te creëren. Door samen deze bewegingservaringen te delen, creëren we positieve vibes om te helen, te groeien, de balans te herstellen en het leven ten volle te leven.

Today
Go to Top