annelies-van-mol-muziek-en-klanktherapeut

Annelies Van Mol – Muziek- en klanktherapeut

Annelies behaalde in 2002 het diploma Meester in de muziek en heeft een aanvullend diploma pedagogie. Daarnaast behaalde zij in 2016 het diploma soundhealing via the association of soundtherapie.
Zij heeft jarenlange ervaring in het muziekonderricht voor mensen met en zonder mentale beperking. Daarnaast is zij sinds 2016 actief als klank- en muziektherapeut in oa de verslavingszorg en in haar privé-praktijk, waar zij zich vooral richt op mensen met een traumatische geschiedenis, pijnklachten, burn-out, …en mensen die op zoek zijn naar persoonlijke groei.

Soundhealing/klanktherapie behoort tot de energetische geneeswijzen, waarbij er aandacht gaat naar de subtiele lichamen, waarin ziekte ontstaat.
Het zet een proces in gang waarbij er terug beweging komt in vastgeroeste patronen. Als er beweging komt, gaat ook het leven in en rond ons weer stromen en kunnen we terug in contact komen met wie we werkelijk zijn. Annelies nodigt je dan ook uit om samen in proces te gaan en in te spelen op wat er nu in beweging moet komen, op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel vlak.

Naast muzikant en therapeut is zij een bevlogen pleegmoeder en beeldend kunstenaar.

Medium

Muziek en klank

Voor wie

volwassenen

Inschrijven of vragen