Jouw stem verbeelden en verwoorden met creatieve ervaringen

Ons team helpt jou bij het verbeelden en verwoorden van jouw stem, wie je bent en waar je voor staat. Met behulp van ervaringen en creativiteit. Wij geven jou alle tools om jezelf uit te drukken zoals jij wilt. En dan luisteren we… Dat zit in ons DNA. Dat is wie wij zijn. Dat is wat we uitdrukken in alles wat we doen.

Ervaringsgerichte aanpak in alles wat we doen

Jouw welzijn en zingeving: daar willen we samen met jou aan werken. Wat moeilijk te uiten is, vervatten in creatieve expressie. Je gevoelens en belemmeringen uiten via beweging en dans, beeld, muziek, drama en woord, …. En dat in een warme, veilige omgeving. Waar je open kan zijn, jezelf, waar er ruimte is om dat te uiten wat tot nu toe verborgen bleef. Ruimte om knopen te ontwarren, die tot nu toe vastzaten.

Jij krijgt bij ons alle kansen

Respect voor jouw eigenheid en jouw manier om met jezelf en de wereld om te gaan. Samen gaan we op zoek naar manieren om terug beter in je vel te zetten, jezelf te kunnen en durven uiten, om te groeien, … Alles draait bij ons om de kans… de kans die je krijgt om jezelf te uiten en te ontwikkelen. Altijd in volle respect en vertrouwen.

De vijf kerneigenschappen van ons eigen DNA

In ons DNA zitten vijf kerneigenschappen van ons en ons team ingebed.

Voelen

Hoe beleef je het leven? Wat voel je? Hoe drukken emoties zich uit in je lichaam? Wat voel je met je intuïtie? Kan je dat uitdrukken of ligt dat moeilijk? Samen gaan we op weg en zoeken we jouw heel eigen mogelijkheden en onmogelijkheden op om uit te drukken wat je voelt.

Spelen

Spelen geeft jou de kans om jezelf uit te drukken, je verlangens en je frustraties te tonen. In het spel zijn we vrij. Spel geeft ons de kans om nieuwe dingen uit te proberen en nieuwe wegen te bewandelen. Spel zet ons – letterlijk en figuurlijk – in beweging!

Bewegen

Je kan op allerlei manieren bewegen: dansen, wandelen, sporten, bewust ademen, … Beweging is energie en maakt dikwijls ook dat er gedachten en gevoelens in beweging gezet worden en zo helder worden. Beweging zorgt voor ruimte, uitdrukking, mogelijkheden, kansen. Beweging zorgt in een team dikwijls ook voor verschuiving op een aantal vlakken, het kan de communicatie in gang zetten en zo zorgen voor meer begrip voor elkaar.

visie en waarde bewegen studiodna
ontplooing is een waarde van studiodna

Ontplooien

We hebben allemaal veel talenten en mogelijkheden. Ook jij! Maar soms liggen die verstopt onder onze dagelijkse zorgen en verplichtingen. We leren jou je eigen kracht, talenten, sterktes en mogelijkheden terug te ontdekken. En nog belangrijker: we helpen je er terug in te geloven. Zo neem je stilaan (terug) je plaats in binnen bepaalde relaties, in je job, in andere sociale verbanden, …

Verbinden

Verbinden met elkaar en met anderen, dat zit ingebakken in ons DNA, maar ook in dat van jou. We maken deel uit van de samenleving en al onze relaties met onze gezinsleden, vrienden en familie, collega’s, … Hoe verbind je met anderen zonder daarbij je eigen zelf en je eigen behoeftes uit het oog te verliezen? Door bewust in verbinding te gaan met jezelf en met anderen. Samen met jou gaan we die verbinding verkennen en verbeteren.

verbinding is een van de waarde van studiodna

Benieuwd naar ons team? Leer ons nog beter kennen! 

Vragen over onze werking?
Stuur ons een e-mail of bel +32 (0)478 24 71 70