PresentChild gaat ervan uit dat de buitenwereld een weerspiegeling is van onze binnenwereld. De PresentChild methode werkt met dat wat het kind raakt bij de ouder.

Het kind laat de ouder iets zien in zijn spel, met zijn (leer)ontwikkeling, emoties, door een lichamelijke klacht, op het gebied van eten, slapen of zindelijkheid.

Een kindertolk kan – op basis van het probleem van het kind – vertalen waar het in de ouder over gaat.

“We weten dát kinderen ons spiegelen, wát ze ons vertellen, we verzorgen dit in ons zelf en leven er naar”. PresentChild heeft als missie deze visie door Nederland en België te verspreiden.

De visie van PresentChild…

Kinderen spiegelen het meest scherp. Ze kijken dwars door hun ouders heen. Met hun emoties, gedrag of lichamelijke klachten vertellen ze aan hun ouders wat er in hén speelt en nu hun aandacht vraagt. Op een buitengewoon intelligente en liefdevolle manier treden ze daarover in detail. Het kind laat de ouder iets zien in zijn spel, met zijn (leer)ontwikkeling, emoties, door een lichamelijke klacht, op het gebied van eten, slapen of zindelijkheid. Een kindertolk kan – op basis van het probleem van het kind – vertalen waar het in de ouder over gaat en namens het kind een dialoog voeren met het onbewuste van de ouder.

Dit resulteert in een levensles voor de ouder die alleen het kind kent en door het onderbewuste of de ziel van de ouder herkend wordt als waar.

Bij PresentChild kan je terecht voor meer informatie over hun methode, de opleiding tot kindertolk, waar je een kindertolk kan vinden enzovoort.