window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-93545MRDLN');

Zitconcert Bucket List: 3 mei 2024 19:00 tot 21:00

Laden Evenementen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zitconcert 3 mei 2024
8,00

Deze avond geven wij een ‘Zitconcert’. Je mag ook gaan liggen of rechtstaan als je dat wenst. Hierdoor kunnen wij nu ook wat meer up-tempo liedjes spelen. Wij wisselen onze eigen nummers nog altijd af met mooi gekozen covers die wij op onze eigen wijze spelen.
Het blijft enkel met gitaar en zang waardoor je lekker kunt genieten.

Wie zijn wij:

Tinneke (zang) en Heidi (gitaar) hebben elkaar 8 jaar geleden ontmoet op een optreden, georganiseerd door de zangleraar (een vriend van Heidi) van Tinneke. Zo heeft Heidi haar ‘ontdekt’.

Er was onmiddellijk een klik tussen ons, zowel op muzikaal als op vriendschappelijk vlak. Het duurde dan ook niet lang voor wij besloten om Bucket List op te richten.

We begonnen eigen nummers te schrijven en zochten goede covers om onze eigen twist aan te geven. Onze stijl? Country, folk, singer-songwriter en alles wat we mooi vinden.

Wanneer: vrijdag 3 mei vanaf 19:00
Prijs: 8 euro
Begeleiding: Heidi en Tinneke
Locatie: Studio1 , StudioDNA, Zandstraat 2 te 2980 Zoersel

Ga naar de bovenkant