StudioDNA gaat regelmatig samenwerkingen aan met andere initiatieven. We gaan de verbinding aan vanuit onze waarden van voelen, spelen, bewegen, ontplooien en verbinden. Hieronder kan je de volgende samenwerkingen verder ontdekken:

MBTT: Mindfulness-Based Trauma Therapy

Mark Van Steenkiste

psychiater Marc Van Steenkiste

Dr. Marc Van Steenkiste is werkzaam als psychiater op de afdeling Angst en Depressie van het PC Bethanië. Hij volgde opleidingen in Psychoanalyse (BSP), Systeemtherapie, Mindfulness en Compassietraining.

Tanja De Backer

tanja de backer

Tanja De Backer is werkzaam als psychomotorisch therapeute op afdeling Rif bij Bethanië Geestelijke Gezondheidszorg en als zelfstandig trainer bij MBTT. Opleidingen in Hartcoherentie, Somatic Experiencing, Waarnemingstraining, Mindfulness en Compassietraining.

Anja Meeusen

PTZE porcelein

anja meesen ptze

Anja Meeusen volgde al tekenschool en keramiek toen ze 11 jaar was. Na ervaring opgedaan te hebben in België en Frankrijk is ze sinds 1998 met PTZE zelfstandige maakster van exclusieve collectie van onder andere tafelservies en decoratie.

Anja werkt alleen met klei uit Limoges (Frankrijk) voor haar producten wegens de kwaliteit daarvan. Elke vorm is gedraaid of gevormd met de handen om de perfecte balans te hebben tussen het materiaal en het afgewerkt product.

Zie meer van haar werk op ptzeporcelain.com

ptze maakt porcelein voor studiodna
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

Bieke De Loore

THEATrAAL

bieke de loore werkt samen met studiodna.be

Ik wil jullie helpen durven en laten beleven, want dat is waar het, volgens mij, allemaal om draait.

Ik bied groepslessen drama en expressie aan voor jongeren en volwassenen, maar ook losse workshops en korte lessenreeksen voor scholen en bedrijven. En dit alles in het Nederlands, Frans of Spaans.