StudioDNA gaat regelmatig samenwerkingen aan met andere initiatieven. We gaan de verbinding aan vanuit onze waarden van voelen, spelen, bewegen, ontplooien en verbinden. Hieronder kan je de volgende samenwerkingen verder ontdekken:

Het Tetterende Tiretten KWB verhaal

Een groepje vrouwen kwam op het creatieve idee om een naaigroep op te starten.

Dit naaien groeide al snel uit tot meer, workshops en andere activiteiten werden georganiseerd. Deze hadden veel aantrekking en de Tetterende Tiretten KWB kende een groei aan leden.

Workshops zoals bloemschikken, hoeden maken, Afternoon tea, en meer waren een groot succes. Ook aan de kinderen werd gedacht met activiteiten tijdens de vakanties. Workshops naaien voor kinderen, koken met kinderen… het zijn al jaren succesformules.

De Tetterende Tiretten KWB zijn ook heel sociaal geëngageerd. Daar waar hulp nodig is verlenen ze hun medewerking.
Vrijwilligerswerk in Joostens oa. naaien met de bewoners, helpen op de kerstmarkt, …
Medewerking verlenen aan de organisatie Netzak.

Tijdens de coronatijd maakten de Tetterende Tiretten KWB schorten en maskers.

Elk jaar organiseren de Tetterende Tiretten KWB een handwerk- en hobbybeurs waar telkens een 1000-tal mensen van dichtbij en ver op bezoek komen.
Het laatste jaar groeiden de Tetterende Tiretten KWB meer en meer uit tot een gezinsvereniging met activiteiten voor jong en oud.
De Tetterende Tiretten KWB bewijzen dat activiteiten mensen dichter bij elkaar brengen.

het logo van de tetterende tiretten

Evi Mervis

In 1998 startte ik als leerkracht moraal in het basisonderwijs. Met de komst van mijn kinderen (°2003, °2004 en °2006) kwam er een nog grotere interesse in menselijke relaties en communicatie. Wat maakt dat we doen wat we doen? Welke diepe verlangens zitten er onder ons gedrag, onder de manier waarop we boodschappen overbrengen? En hoe kunnen we onze menselijkheid, onze kleine kantjes, nog meer omarmen?

Ondertussen ben ik gecertificeerd trainer in ‘Rots en Water’ en internationaal gecertificeerd trainer en coach in ‘Verbindende Communicatie’. Ik voel een enorme goesting om te blijven groeien, te leren, te begrijpen. Om de dingen die ik leer om te zetten naar mijn eigen leven. En om die kennis en vaardigheden terug te brengen naar ‘hapklare’ stukjes. Ondertussen is dat één van mijn kwaliteiten geworden. Dat maakt het mogelijk om ‘moeilijke’ onderwerpen bespreekbaar en verteerbaar te maken bij zowel kinderen als volwassenen.

Met mijn kennis en vaardigheden kan ik een ondersteunende rol spelen in het maken van een grotere verbinding met jezelf. Ik kan manieren aanreiken om in jezelf te kijken en te voelen, en te leren om jezelf graag te zien voor wie je bent. Oók de kanten die je liever wil verstoppen voor de buitenwereld. En ik besef dat dit alleen kan als je bereid bent naar binnen te gaan. Ik wil graag helpen om, stapje voor stapje, die weg te nemen. Stap jij mee?

evi mervis opleidingen verbindende communicatie in studiodna

Bieke De Loore

THEATrAAL

bieke de loore werkt samen met studiodna.be

Ik wil jullie helpen durven en laten beleven, want dat is waar het, volgens mij, allemaal om draait.

Ik bied groepslessen drama en expressie aan voor jongeren en volwassenen, maar ook losse workshops en korte lessenreeksen voor scholen en bedrijven. En dit alles in het Nederlands, Frans of Spaans.

MBTT: Mindfulness-Based Trauma Therapy

Mark Van Steenkiste

psychiater Marc Van Steenkiste

Dr. Marc Van Steenkiste is werkzaam als psychiater op de afdeling Angst en Depressie van het PC Bethanië. Hij volgde opleidingen in Psychoanalyse (BSP), Systeemtherapie, Mindfulness en Compassietraining.

Tanja De Backer

tanja de backer

Tanja De Backer is werkzaam als psychomotorisch therapeute op afdeling Rif bij Bethanië Geestelijke Gezondheidszorg en als zelfstandig trainer bij MBTT. Opleidingen in Hartcoherentie, Somatic Experiencing, Waarnemingstraining, Mindfulness en Compassietraining.

Anja Meeusen

PTZE porcelein

anja meesen ptze

Anja Meeusen volgde al tekenschool en keramiek toen ze 11 jaar was. Na ervaring opgedaan te hebben in België en Frankrijk is ze sinds 1998 met PTZE zelfstandige maakster van exclusieve collectie van onder andere tafelservies en decoratie.

Anja werkt alleen met klei uit Limoges (Frankrijk) voor haar producten wegens de kwaliteit daarvan. Elke vorm is gedraaid of gevormd met de handen om de perfecte balans te hebben tussen het materiaal en het afgewerkt product.

Zie meer van haar werk op ptzeporcelain.com

ptze maakt porcelein voor studiodna
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer