Welkom op deze pagina. Mijn naam is Britt!

Ik ben kinder- en jongerencoach met specialisatie faalangst en perfectionisme en ben lid van de Beroepsvereniging van perfectionismecoaches (BPC).

Hoe ik mezelf in 6 woorden zou omschrijven?
Warm, empathisch, eerlijk, sociaal, sportief én liefdevol.
Eigenschappen die ik heel graag inzet bij het begeleiden van kinderen en jongeren.
Ik geloof heel erg in preventief werken met kinderen. De wereld is vaak lastig en onrechtvaardig en het kost kinderen enorm veel moeite om met beide voeten op de grond te blijven staan.
Kinderen kunnen zichzelf vaak nog niet helemaal reguleren. Hoe vroeger we hen dit aanleren, hoe sterker ze zullen worden. Dit begint bij emotioneel bewustzijn (emotieregulatie) en gaat ook gepaard met lichaamsbewustzijn, zelfvertrouwen, assertiviteit en omgaan prikkels. Kortom, wie goed voor zichzelf kan zorgen, komt sterk te staan.

Steeds meer kinderen en jongeren worstelen ook met faalangst en perfectionisme. De lat ligt hoog, de verwachtingen nóg hoger.
Ik wil als kinder- en jongerencoach een ondersteunende schakel zijn en hen via verschillende methodieken op het bewuste en onbewuste niveau de nodige tools aanreiken zodat ze opnieuw zelfzeker en vol vertrouwen in de wereld kunnen staan.

Er is ruimte voor al hun emoties. Samen gaan we op pad en ontdekken we wat jouw kind nodig heeft.

#samensterk#