Evi Mervis

In 1998 startte ik als leerkracht moraal in het basisonderwijs. Met de komst van mijn kinderen (°2003, °2004 en °2006) kwam er een nog grotere interesse in menselijke relaties en communicatie. Wat maakt dat we doen wat we doen? Welke diepe verlangens zitten er onder ons gedrag, onder de manier waarop we boodschappen overbrengen? En hoe kunnen we onze menselijkheid, onze kleine kantjes, nog meer omarmen?

Ondertussen ben ik gecertificeerd trainer in ‘Rots en Water’ en internationaal gecertificeerd trainer en coach in ‘Verbindende Communicatie’. Ik voel een enorme goesting om te blijven groeien, te leren, te begrijpen. Om de dingen die ik leer om te zetten naar mijn eigen leven. En om die kennis en vaardigheden terug te brengen naar ‘hapklare’ stukjes. Ondertussen is dat één van mijn kwaliteiten geworden. Dat maakt het mogelijk om ‘moeilijke’ onderwerpen bespreekbaar en verteerbaar te maken bij zowel kinderen als volwassenen.

Met mijn kennis en vaardigheden kan ik een ondersteunende rol spelen in het maken van een grotere verbinding met jezelf. Ik kan manieren aanreiken om in jezelf te kijken en te voelen, en te leren om jezelf graag te zien voor wie je bent. Oók de kanten die je liever wil verstoppen voor de buitenwereld. En ik besef dat dit alleen kan als je bereid bent naar binnen te gaan. Ik wil graag helpen om, stapje voor stapje, die weg te nemen. Stap jij mee?