Martine Thyssen

Ik rondde mijn studie als beeldend therapeut af in 1996 in Ulm (DE) waarbij ik stage liep in het Az in Bazel (CH) en in een psychiatrische kliniek in Bildhoven (NL).
In 2019 heb ik mijn diploma naar een Bachelor geupgrade aan de Alanus universiteit in Alfter(DE). Later heb ik gewerkt in een beeldend atelier voor mensen met een fysiek/mentale beperking en in een groepspraktijk. Momenteel bouw ik mijn ervaring verder uit in de verslavingsproblematiek in het psychiatrisch ziekenhuis Bethaniënhuis in Zoersel.
Ik heb altijd een brede interesse voor de mens en zijn ontwikkeling gehad, als ook voor de creatieve vermogens die in elke persoon schuilen. Dit uitte zich zowel in het geven van speksteenworkshops als in het individueel therapeutisch begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen met o.a. ASS, ADD, ADHD, depressie, schoolmoeheid, angsten, trauma en verlies.
Mijn insteek is op zoek gaan naar de sterktes en kwaliteiten van elke persoon en van daaruit de interactie aan gaan met de eigen gevoelens, verlangens en ervaringen. Om zo op een creatieve manier tot persoonlijke, actieve oplossingen te komen.