window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-93545MRDLN');

2-wekelijks: Beeldend atelier voor jongeren van 11:00 tot 13:00

Laden Evenementen

Tijdens dit atelier gaan we creatief aan de slag met een groot aantal gevarieerd materiaal. We tekenen, schilderen, boetseren en knutselen om ervaringen en gevoelens zichtbaar te maken en beter te begrijpen.
In een kleine groep zorgen we dat elk kind individueel aandacht en begeleiding krijgt maar werken in een groep laat ook toe dat leeftijdsgenoten hun eigen verhalen kunnen delen.
We vertrekken vanuit een verhaal, gevoel of gebeurtenis, van daaruit worden thema’s zoals scheiding, zelfvertrouwen, grenzen en emoties op speelse wijze verweven in de opdrachten.
Doorheen groepsopdrachten ligt de focus op sociale omgang, communicatie en interactie. Ook de natuur, jaarfeesten en de wereld rond ons zorgen voor afwisseling in de opdrachten en bieden verdere mogelijkheden.
Kortom, het beeldend atelier gaat creatief aan de slag met omvattende thema’s die de ontwikkeling van het kind ondersteunen, verrijken en bevorderen.

Wanneer: doorlopende 2 wekelijks op zaterdag van 11:00 – 13:00.
Prijs: 40,-€ pp (inclusief materiaal)
Doelgroep: kinderen van 12 tot 18 jaar
Aantal deelnemers: maximum 8
Begeleiding: Martine Thyssen
E-mail: martine@studiodna.be
Telefoon: 0493 62 31 84
Locatie: Studio3 , StudioDNA, Zandstraat 2 te 2980 Zoersel

Ga naar de bovenkant