window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-93545MRDLN');

Beeldend atelier volwassenen | 2 wekelijks op woensdag van 19:00 tot 21:00

Laden Evenementen

Binnen StudioDNA wil ik als beeldend therapeut een laagdrempelige ontmoetingsruimte aanbieden waar mensen aan de slag kunnen met beeldende werkvormen. De individuele aanpak binnen het groepsgebeuren staat centraal. Er wordt ruimte geboden om te zoeken, om mensen aan te moedigen iets te doen met het eigen verlangen en te komen tot een eigen keuze. StudioDNA wil een ruimte creëren om te exploreren, zaken uit te proberen, om daarna weer afstand te nemen, te spreken en te begrijpen.
Ook de ontmoeting met andere personen en hun werk kan een verrijkende interactie zijn. Het geeft je als persoon de kans om andere mogelijkheden te ontdekken waardoor je je verder kan laten inspireren in je eigen werk en individuele proces.
Tijdens het “beeldend atelier” kunnen (jong)-volwassenen elkaar ont-moeten. Zij werken er vrij aan de uiting van de innerlijke belevingswereld en werken al doende op een eigen tempo. Er wordt verwacht een engagement aan te gaan door vooraf aan te melden en vervolgens aanwezig te zijn op de gekozen data.

Wanneer: 2 wekelijks op woensdag | 19:00 – 21:00
Prijs: 40 euro, inclusief materialen, gebruik atelier, koffie en thee
Doelgroep: (jong-)volwassenen
Aantal deelnemers: maximum 10
Begeleiding: Isabelle Dierckx
E-mail: isabelle@studiodna.be
Locatie: Studio3, StudioDNA, Zandstraat 2 te 2980 Zoersel

Deelname mogelijk na online inschrijving hieronder, eerste keer alleen mogelijk na intakegesprek. Stuur mij een mailtje om dit in te plannen of als je vragen hebt!

Ga naar de bovenkant