window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-93545MRDLN');

Tienerkamp Rots en Water | 8. 9 en 10 april 2024 van 9:30 tot 16:00

Laden Evenementen

Weerbaarheidstraining voor Tieners: Rots en Water

Wil jij meer zelfvertrouwen opbouwen en groeien als individu? Deze weerbaarheidstraining, gebaseerd op het concept van ROTS & WATER, is speciaal ontworpen voor tieners die hun zelfvertrouwen willen versterken. Of je nu te maken hebt met een laag zelfbeeld, verlegenheid, onzekerheid, veel nadenken, of moeite hebt met het leggen van nieuwe contacten, deze training biedt een unieke kans voor persoonlijke ontwikkeling.

Waarom in een groep? Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking. Daarom organiseren we onze trainingen in kleine leeftijdsgroepen. In een ondersteunende groepsomgeving kunnen tieners positieve ervaringen delen en hun persoonlijke groei sneller ontdekken. De training wordt afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van de tieners.

Wat kun je verwachten van de training? ROTS & WATER is een dynamische weerbaarheidstraining die fysieke activiteit en interactie combineert. Weg van het nadenken, ligt de focus op het lichaam! Tieners leren onder andere:

  • Stevig staan op hun voeten
  • Controle over kracht en rust in de buik
  • Focussen op doelen en herstellen na tegenslagen
  • Grenzen aanvoelen en respecteren, zowel die van henzelf als die van anderen
  • Omgaan met lichaamstaal en fysieke signalen van emoties zoals angst, stress, boosheid en verdriet.

Door het beoefenen van deze fysieke vaardigheden ontwikkelen tieners niet alleen fysieke kracht, maar ook mentale veerkracht. Zelfkennis, zelfvertrouwen, controle, daadkracht, doorzettingsvermogen, emotioneel evenwicht en sociale vaardigheden worden verbeterd. De training omvat diverse activiteiten, waaronder contactspelletjes, balansoefeningen, rollenspellen, kringgesprekken en reflectieopdrachten.

We werken in kleine, veilige leeftijdsgroepen om een persoonlijke aanpak te waarborgen. De training is afgestemd op de leeftijd en behoeften van de deelnemers. Sportkleding en blote voeten dragen bij aan een actieve en betrokken ervaring.

Schrijf je tiener in voor een avontuur van zelfontdekking, zelfvertrouwen en sociale groei. Samen bouwen we aan een sterke basis voor de toekomst!

Wanneer: 8, 9 en 10 april 2024
Prijs: €210 Inbegrepen: water/thee, tussendoortjes, werkboekje, certificaat.
Zijn er financiële uitdagingen? Neem even contact op met Evi voor een mogelijke oplossing
Doelgroep: 12 – 16 jarigen
Aantal deelnemers: minimum 4 en maximum 10 deelnemers
Begeleiding: Evi Mervis
E-mail: evi@studiodna.be
Locatie: Studio3 , StudioDNA, Zandstraat 2 te 2980 Zoersel

Ga naar de bovenkant