window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-93545MRDLN');

Tweedaagse workshop beeldhouwen in speksteen voor jongeren en Volwassenen | 3 en 4 augustus 2024 van 9:00 tot 16:00

Laden Evenementen

Heb je zin om je creatief te uiten met hamer beitel en een zachte steen? Wil je je grenzen verleggen of je techniek aanscherpen?

In augustus gaan we twee dagen aan de slag met speksteen, een zachte steensoort die gemakkelijk te bewerken is maar ook uitdagingen biedt.

Ervaring is niet nodig, beginners of gevorderden, ik begeleid iedereen individueel en we kijken samen naar welke ondersteuning jij nodig hebt.
Verkies je om te starten met een eigen ontwerp, laat je je inspireren door een voorbeeld of ga je liever intuïtief met de steen aan de slag? Met vijlen, hamers en beitels geven we de steen de gewenste vorm, waarna we hem polijsten met schuurpapier om vervolgens af te ronden met het waxproces.
Elke steen is uniek in variaties van kleur en tinten, waardoor elke beeldhouwer met een persoonlijke, unieke creatie de workshop verlaat.
In de pauzes is er koffie/thee en een kleine versnapering voorzien. Als lunch bieden we een “smos” met kaas of ham aan.

Wanneer: zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024
Prijs: 165 euro pp (Inclusief: materiaal, koffie/thee/water, versnapering en smos kaas of hesp. Exclusief: de steen, ca 3€ per kilo)
Doelgroep: jongeren (vanaf 15j) – volwassenen
Aantal deelnemers: maximum 10
Begeleiding: Martine Thyssen
E-mail: martine@studiodna.be
Locatie: Studio3 , StudioDNA, Zandstraat 2 te 2980 Zoersel

Ga naar de bovenkant